top of page
thumbnail_IMG_4341.jpg
Anmeldelser: Billede

Anmeldelser

Hermed den varmeste anbefaling til Tine herfra ! Vi har fået den mest fantastiske stue i samarbejde med Tine; lys, lækker og et rum man virkelig har lyst til at være i. Tine har en masse fantastiske ideer og er god til at fange hvad man er til (og hvad man absolut ikke er til :) Rigtig god dialog og en masse skøn energi.

Rikke, Gilleleje

Vi bruger Tine i udvalgte kontorfællesskaber til at styrke udtryk, stil og "hygge" i udvalgte lokaler i vores huse. Når lejere og gæster møder os, benytter vores fælleskaber på tværs af landet, skal de mødes i pæne, stilfulde rammer uden overdrivelse ... og Tine forstår os, ved, hvad vi lægger vægt på og Tine er skarp på alle måder, har sine holdninger, men du kan trygt overlade dine ønsker og drømme til hende. Tine er flittig og færdig når det er aftalt ... varmeste anbefalinger

Henrik Oxe, Direktør Voxeværket

Når der skal deles ros ud, så må jeg lige fremhæve dig. Jeg ringer mandag aften, med en lyn opgave, og en større en af slagsen.. BUM tirsdag morgen var vi igang  MEGA fedt Team work

Bjørn Stadil, Boligkonsulent Real Mæglerne

I forbindelse med salg af lejlighed brugte jeg Tine, ideerne hun kom med, og samtidig støtten hun gav undervejs kan ikke beskrives. Lejligheden ser vanvittig godt ud. Jeg kommer helt sikkert til at bruge hende igen.

Martin, Vangede

Hold nu op en vildt forandring fedt tapet og flotte møbler bare helt igennem et flot stykke arbejde. Jeg er sikker på lejerne vil nyde og bruge rummet meget mere nu 😊🌻

Karina, Charlottenlund

Tak for dit fine oplæg. Du har på forunderlig vis fundet frem til det look, vi begge kan lide. Vi glæder os til at komme i gang.

Susanne Mikkelsen, København

Du kan tro jeg har brugt dit oplæg. Jeg er ikke helt i mål endnu med alle gardinerne,(der er nogle der skal lægges op), og jeg købte en anden Louis Poulsen spisebordslampe, da den blev for dyr, retake. 
Jeg har også fjernet ting over køkkenskabene, og købt de 3 ens røgfarvede glaspendler til køkkenet. 
Alle gardinerne er hvide og lette. Men bare det at de kom op gjorde meget, det hygger helt enormt.
Jo tak,  jeg/vi er meget glade for din hjælp og profesionelle øjne der kunne se løsningen.
Så endnu engang mange tak og du kan tro jeg fortæller andre om dit arbejde.😁

Pernille, Tikøb

A Joyful experience! Når synergien er i top bliver 1 + 1 = 3. Vi har været meget glade for din hjælp med at se nye muligheder i vores hus og du har simpelthen været en arbejdshest i at få det eksekveret hurtigt, effektivt og med godt humør. Du får herfra de varmeste anbefalinger og vi vil super gerne anbefale dig til andre.
Mange hilsner

Susan & Michael, Holte

Tak til Tine for at hjælpe os med at forvandle et kedeligt gennemgangs rum til en lounge afdeling for teens.

Camilla, Frederiksberg

Jeg oplevede Tine som rigtig sød og behagelig og som super dygtig til at finde løsninger ud fra den nok lidt rodede og ikke klokkeklare beskrivelse af de drømme jeg har om ny indretning. Jeg fik brugbare og konkrete forslag til både produkter og indretning. Og også en rigtig god ide til udnyttelse/inddragelse af flere rum i ‘et. En virkelig god oplevelse.

Helle C., Espergærde

Anmeldelser: Testimonials
thumbnail_IMG_4285.jpg

Send en anmeldelse

Hvordan var din oplevelse af Nice Rooms?

Vil du anbefale os til dine venner?

Tak for din indsendelse!

Anmeldelser: Add a Review
bottom of page